star.scream

 
Relationship status: single
Zodiac sign: Taurus
Birthday: 1983-05-15
joined: 2012-02-14
" Şikayet ettiğiniz yaşam, belki de başkasının hayalidir. Lev TOLSTOY "
Points170more
Next level: 
Points needed: 30
Last game
Yatzy

Yatzy

Yatzy
1 year 226 days ago

HAYALLERİN(İZ) NELER?

HAYALLERİN(İZ) NELER?

Herkesin hayalleri vardır benim bildiğim, herkes bir şeyler ister. Peki yeter mi sadece istemek?

Multi-milyoner bir ailenin ya da ünlü bir oyuncu / şarkıcı ailesinin ferdi iseniz evet ama ne yazık ki hepimiz şanslı doğamıyoruz gördüğüm kadarıyla. Hepimizin babası fabrikatör değil ne yazık ki ve annelerimiz victorias secret mankeni olamadı hiç. Ama üzülmeyin derim, çoğumuz daha mutlu olabiliriz bir çok richie richden. Bazen kıymet bilmek en büyük zenginliktir der büyüklerimiz tabi çoğu zaman dinlemeyiz.

Bazen kendi kendinize sitem ediyor olabilirsiniz, "çok mu şey istiyorum ya!" diye. Belki çok değil ama herşeye zamanın olmuyor, üzülmeyin derim. Her istediğiniz zınk diye olsaydı eğer o zengin, şımarık insanlardan farkınız kalmazdı inanın. Bir şeyi gerçekten istiyorsanız elde etmek için her şeyi yaparsınız. Yani en azından öyle umuyorum.

Ama her şey bir oyundaki kadar kolay değil. İstediklerinizi elde etmek için çalışmalısınız. Evet üzgünüm ama bu bir gerçek, o hiç sevmediğiniz şirkete gitmek zorundasınız ve o nefret ettiğiniz patronlarınızın nazını çekmelisiniz. Başka bir değişle sizden istenileni yapmak zorundasınız çünkü ay sonunda yüzünüzün gülmesi herşeyden önemli. Peki istedikleriniz standartlarınızı aşıyorsa?

Peki ya istediğiniz şey, hayalini kurduğunuz şey, somut bir şey değilse?

Evet beyler, bayanlar burada aşktan bahsediyorum. Öncelikle beylere sesleniyorum, hayalini kurduğunuz kadın gözlerinizin önünde ve siz ona ulaşamıyorsunuz... Kural mural saymayacağım herkesin karşı cinse uyguladığı çeşitli yakınlaşma taktikleri vardır ama bu sefer taktik yok. Kendinize güvenin, sizde onun kadar insansınız. Sırıl sıklam aşık olsanız bile karşınızdaki insanda sizin gibi nefes alıyor, yürüyor ve onunda bir kalbi var, belki de sessiz sessiz sizin için çarpıyor. Bilemezsiniz. Bu bilinmezlik yüzünden de her türlü şansı denemelisiniz. Tabi tadını kaçırmadan. Unutmayın kadınlar bir biri ile çelişkili 10 konu hakkında aynı anda düşünebilir ve görüş sahibi olabilir. Tek düze değillerdir ve her nasılsa farkedildiklerini her seferinde anlarlar. Gerçekten bir bayanın kalbini kazanmak istiyorsanız yani istediğiniz şey herşeyden önce buysa, kendinize güveniniz tam olmalı, kimsenin gazına ihtiyacınız yok, siz ne iseniz osunuz. Bir başkası olmanıza gerek yok. Güç sizinle.

Ve bayanlar, hepimizin bildiği gibi istediğini elde etme konusunda ki en yetenekli varlıklarsınız, net. Ama her erkek isteklerinize cevap vermeyebilir. Evet dünya sizin etrafınızda dönüyor olabilir ama çoğu kez gerçekten çaba harcamalısınız. Hani istediğiniz erkeğin kalbini kazanmak için çabadan çok gerçek olmanız lazım. Hissettirmeniz lazım. Biraz odun olduğumuz binlerce araştırmayla kanıtlanmış, beyaz atlı prens oranı çok düşük bir dünyada yaşıyoruz. Genelde istedikleriniz, kriterleriniz belli olur, uğruna canınızın yanmasını engelleyemediğiniz beylere zaman tanıyın. Her hedefe misilleme yapmayın ! Sonra siz üzülüyorsunuz, tüm erkekleri lanetliyorsunuz ve ne yazık ki hepimizi aynı keseye koyuyorsunuz. Gerçek olun!

Sözün özü istenilen her şey için efor sarf etmek gerekiyor. Hiçbir şey bedava değil. Her şeyin bir bedeli vardır sözüde gerçek. İsterseniz trilyoner olun, birinin kalbini kazanmanız için çaba göstermeniz şart. Gerçi dünya hızla değişiyor yakında ne aşk ne sevgi ne de bir şey için çabalamak ifadesi kalmayabilir. Ama ne olur ne olmaz biz bildiğimizden şaşmayalım en azından tehlikeli yakın gelecekte insan olarak kalırız.

Emir KESKİN
askmen.com